Werknemers

Bert Nijeboer - Sales Manager | Eigenaar

"Het netwerk is in de meeste hotels de grote ruggengraat van verschillende diensten. Hotel TV, Kamer telefoons, Gasten Internet, Room Control en Digital Signage, alles maakt hiervan gebruik. Het is daarom belangrijk om in de rol van System Integrator niet alleen in te spelen op de continu veranderende behoefte van hotelgasten, maar ook om het hotel te ontzorgen bij de integratie en exploitatie van meerdere diensten over dezelfde infrastructuur. Dat is wat wij een totaal oplossing noemen."

Almer van der Molen - Business Development Manager

Als versterking van ons sales team beschikt hij over gedegen kennis van de nieuwste technieken Wi-Fi, mobiele technologie en hospitality-TV systemen en heeft ruime ervaring op het gebied van System Integration.

Arno van Elst - Projectleider

"In Frankrijk heb ik mijn opleiding gevolgd om innovatieve multimediale diensten te ontwikkelen, afgestemd op de behoeften van de hospitality branche. Denk ook aan implementatie van oplossingen met Samsung Lynk Sinc, Philips Smart Install en LG Procentric. De kennis die ik daar heb op gedaan gebruik ik nog elke dag. Op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen vind ik belangrijk om mijn werk goed uit te voeren. Ik ben betrokken bij onze projecten van de voorbereidingen tot de afhandelingen. En ook het oplossen van storingen, in welke vorm dan ook, is elke dag weer een uitdaging."

Vincent Bijvank - Aftersales Communication Manager

"Als aftersales communication manager ben ik de schakel tussen het strategisch beleid van triAV bv en de uitvoering ervan. In deze functie hou ik me bezig met de kwaliteitscontrole en onderhoud ik de relaties met onze opdrachtgevers. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kom ik dus graag bij u op bezoek. Ik zie mijzelf als de as van triAV. Wanneer u belt zal u 9 van de 10 keer mijn stem horen en zal ik u verder helpen. Daarnaast plan ik ook de werkzaamheden in van onze buitendienst, zo hou ik graag het overzicht van alle lopende opdrachten."

Robert van Dijkhuizen - Installatie Monteur

"Ik ben breed inzetbaar en dit past goed bij het gevarieerde werk dat triAV mij biedt. We werken door de hele Benelux in de hospitality branch waardoor we met verschillende opdrachtgevers te maken hebben. Dit maakt het voor mij zo boeiend."

Jarno Ott - Installatie Monteur

"Techniek is mijn passie en daarom doe ik mijn werk bij triAV met veel plezier. Door mijn ervaring als VIP gastheer bij concerten in het Gelredome, weet ik wat het is om iemand ten dienst te zijn. De hospitality branche is mij dan ook op het lijf geschreven."

Omur Bayrak - Installatie Monteur

"Ik kan snel schakelen en verdiep me graag in nieuwe uitdagingen.  Aan collega’s en nieuwe omgevingen pas ik me snel aan. In de hospitality branche ontmoet je veel verschillende mensen. Met een achtergrond in elektrotechniek en ICT/ systeembeheer een aantal jaar ervaring in een horeca omgeving kom ik regelmatig ex collega’s tegen wat het werk extra leuk maakt."

George van Noordenburg - Binnendienst Medewerker

"Als medewerker binnendienst ben ik verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van werkopdrachten en content aanvragen (Canal Digitaal & Ziggo). Daarnaast verzorg ik de bestellingen, van aanname tot verzending en de debiteuren/ crediteuren administratie. Daar waar wenselijk, assisteer ik mijn collega’s bij de planning. In deze functie heb ik enorm veel afwisseling en is geen dag hetzelfde."

Remmelt van der Woude - Marketing Manager | Eigenaar

"Ik werk 7 jaar bij triAV en zie dat we volop in beweging zijn. We hebben een hele weg afgelegd van een TV installatiebedrijf tot een system integrator met een scala aan innovatieve producten en diensten. Binnen de triAV organisatie ben ik verantwoordelijk voor de strategie, het product management en de marketing. Door het continue verbeteren van onze producten en diensten werken wij aan maximale klanttevredenheid. Uiteraard proberen we dit te doen met producten, diensten en uiteraard de mensen die goed bij ons passen. Voor de klant draagt dit de boodschap uit; ‘’als triAV erachter staat, dan is het goed’’. Dit vindt de klant terug in onze DNA: Techniek als onderdeel in onze obsessie maximale klanttevredenheid te garanderen.

Bernard Gosselink - Financieel Manager | Eigenaar

"Het doet mij goed om te zien waar we als team toe in staat zijn. De inzet en betrokkenheid van iedereen zorgt voor een financieel gezonde onderneming. Dat maakt ons een gedegen partij in de hospitality sector. Als Brabantse levensgenieter heb ik het dus goed naar m’n zin binnen deze leergierige club die opereert in een dynamisch wereld waarin nieuwe ontwikkelingen elkaar snel opvolgen."

Ine Marijke Schurink - Creatieve concepten, communicatie & vormgeving

"Ik ben bijzonder nieuwsgierig van aard. Bijblijven en kennis delen is mijn motivatie. De diversiteit van de hospitality branche is de uitdaging. Dit alles maakt de communicatie over onze producten en diensten zowel intern als extern, afwisselend en boeiend.
Op de hoogte zijn van de veranderende behoefte in de hospitality branche is wat triAV onderscheidt. Naast de technische innovaties, vind ik als vormgever de trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur, horeca en belevingsmanagement zeker zo belangrijk."

Sanne Heesbeen - Creative manager

"Met een achtergrond in evenementen en communicatie ga ik bij triAV een meer verfijnde uitdaging aan. Als creatieve duizendpoot zal ik de spil zijn die ondersteund in content creatie ten behoeve van de integrated solutions: de praktische schakel tussen een idee en de uiteindelijke realisatie op de schermen."

triAV bv
Talmastraat 16
3864 DE
Nijkerkerveen


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)