Klantervaring

Landgoed Huize Bergen

De fantastische locatie, Landgoed Huize Bergen te Vught, is door triAV voorzien van nieuwe LG televisies en digitale beeldkwaliteit.

NH Gyms

Je vind triAV in alle ruimtes in het hotel terug, Niet alleen op de kamers maar ook op vele NH locaties in Nederland.

Boutique Hotel Glow

"Super service van triAV, ze staan voor ons klaar als we ze nodig hebben" aldus Dominique van Herpen - Koning | General Manager Boutique Hotel Glow

Zoku is open voor gasten

Na zes jaar brainstormen, tekenen, prototypes testen en bouwen is eindelijk het langverwachte Zoku open, het extended stay-concept van Hans Meyer en Marc Jongerius in Amsterdam.

TV van de toekomst in Center Parcs cottages

Alle cottages van het vakantieparkconcern zijn voorzien van de allernieuwste generatie Samsung Smart Hospitality TV's. Eind 2015 is dit project in de in totaal 12 Franse, Duitse, Belgische en Nederlandse vakantieparken opgeleverd. Daarnaast draagt triAV zorg voor programmering en onderhoud.

Route du Soleil 2015 zomerklaar

Met de zomer voor de deur heeft triAV de complete oplevering gedaan voor meer dan 400 kamers in Hotel NH Lyon Airport en Hotel NH Nice.

Fitland streeft naar Quality of Life

Fitland gelooft dat mensen gelukkiger zijn in balans. Vanaf dag één is het welzijn van onze klanten de rode draad geweest voor onze bedrijfsvoering. In 1984 met de oprichting van een van de eerste fitnesscentra in Nederland, anno 2014 noemen we dit Quality of Life.

triAV bv
Talmastraat 16
3864 DE
Nijkerkerveen


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)